Kaynarca Anaokulu
Orta Mahalle Dr. Alaaddin Duran Cad. No21 Kaynarca / SAKARYA

VİZYON

Çocuklarda doğuştan gelen öğrenme aşkını teşvik eden, bireysel farklılıkları ve gelişim düzeylerini gözönünde bulunduran, özbakım becerilerini ve yeteneklerini geliştiren, yaratıcı ve eleştirel düşünmelerini sağlayan, problem çözen, özsaygısı ve özgüveni gelişmiş, iletişim becerileri kuvvetli, sorumluluklarının farkında, çevre ve toplum bilinci yüksek, mutlu ve sevgi dolu bireyler yetiştirmeye önem veren bir kurum olmak.

MİSYON

Eğitimde amacımız, eğitimi sürekli güncellenen bir süreç olarak değerlendirerek, uzman psikolog ve eğitmenlerimiz eşliğinde çocuklarımızı, mutlu, kendine güvenen, sağlıklı, çevresine duyarlı, kendisini ve başkalarını seven aynı zamanda saygı duyan, paylaşmayı bilen uygar bireyler olarak yetiştirerek, okul öncesi gelişimlerine yardımcı olmaktır.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM